Детска кухня МАКАРОН

Вие сте тук: Начало / ЗА ДЕТЕТО / Запишете ме

Как да запиша детето си при Вас?

Скъпи родители, ако желаете да опитате нашата храна и да станете клиенти на Детска кухня МАКАРОН е необходимо да попълните заявление за регистрация на Вашето дете.

Можете да попълните заявката на място в пунктовете на Детска кухня МАКАРОН или да изтеглие онлайн заявката от ТУК, да я попълните вкъщи и да я представите при първото си посещение, заедно с необходимите документи. Веднага след това ще получите клентски номер, с който вече официално Вашето "Макаронче" се присъединява към нас.

Скъпи родители, молим Ви да отбележите, че ние не Ви ангажираме по никакъв начин с попълването на заявката за регистрация. Това е важен документ, без който нямаме право да Ви обслужваме.

Избирате сами кога и колко храна да поръчате от нас.

Как мога да направя заявка?

Детска кухня МАКАРОН работи със заявка от предхoдния ден / седмица / месец. Можете да направите своята заявка за утре , за следващата седмица или месец. Вие избирате.

Можете да направите заявка в който и да е от пунктовете на нашата кухня или да се обадите на най-близкия до Вас пункт на Макарон от 10:00 до 14:00 ч.

Заявки по телефона можем да приемаме само от регистрираните ни клиенти.

Можете да направите заявка в един пункт на Детска кухня МАКАРОН и да я вземете от друг пункт.

 

 Скъпи клиенти, ако сте заявили храна, трябва да я вземете от нашите пунктове в рамките на посочения от Вас ден. Ако не потърсите храната си в рамките на посочения ден, храната Ви ще бъде унищожена. В този случай Детска кухня МАКАРОН няма да възстанови сумата, която сте заплатили.